За Нас

Почнувајќи од септември 2017 година, започна со работа првиот бизнис центар за креативност и неформално образование – Creative Hub, кој се наоѓа во строгиот центар на Град Скопје (веднаш до Универзална Сала).

Creative Hub (FB: Creative Hub), на своите посетители им овозможува модерен co-working простор (правен по план на Гугл кампусот во Мадрид), луксузно опремен за да ги задоволи и нај префинетите бизнис потреби за работа или организирање на настани, а истовремено нуди и програма за сертифицирање по стандардите на Sertiport во која се вклучени повеќе Microsoft и Adobe компјутерски курсеви како и курсеви за основи на програмирањето и повеќе по-напредни курсеви како оние за етичко хакирање, 3D графика, CSS3 и JavaScript.

Во рамки на Creative Hub функционира и програма за изучување на повеќе странски јазици и стручни курсеви наменети за подобрување на менаџерските вештини и познавањето на финансиите а како посебен дел од центарот се и стартап академијата која има за цел да им помогне на сите претприемачи и луѓе со бизнис-идеи како нивните планови и модели практично да ги развијат како и креативните работилници кои за прв пат во Скопје нудат можност за изучување на повеќе различни креативни вештини.

За нас

Почнувајќи од септември 2017 година, започна со работа првиот бизнис центар за креативност и неформално образование – Creative Hub, кој се наоѓа во строгиот центар на Град Скопје (веднаш до Универзална Сала).

Повеќе..

Контакт

  • +389 71 214 849
  • contact@creativehub.mk

Creative Hub

creativehub.mk © 2019.