Курсеви

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Курс за Фотографија
Курс за Фотографија ..
6.000 MKD
без ДДВ: 6.000 MKD
Курс по Java Basic
Курс Java Предавач: Ненад Вичетиќ Кои се придобивките од Java курсот?   90 % од ..
40.000 MKD
без ДДВ: 40.000 MKD
Курс за Strategic Marketing
Курс по Стратегиски Маркетинг Овој курс е наменет за оние кои што сакаат да научат како да креира..
6.000 MKD
без ДДВ: 6.000 MKD
Курс за Дигитален Маркетинг
Курсот за Дигитален Маркетинг е Project-based односно значи дека за време на целиот курс се работи н..
17.995 MKD
без ДДВ: 15.250 MKD
Курс за Маркетинг Планирање
Курс за Маркетинг Планирање Овој курс е наменет за оние кои што сакаат да научат како да направат..
6.000 MKD
без ДДВ: 6.000 MKD
Курс за ПР
Курс за ПР     ..
6.000 MKD
без ДДВ: 6.000 MKD
Курс HTML5, CSS3, JavaScript
Курс HTML5, CSS3, JavaScript Овој курс е наменет за оние кои со помош на HTML5, CSS3, JavaScript ..
12.000 MKD
без ДДВ: 12.000 MKD
Курс за Web Development 2
Курс Web Development 2 Овој курс е наменет за оние кои сакаат да создадат реална, успешна веб стр..
15.000 MKD
без ДДВ: 15.000 MKD
Курс по англиски јазик
Курс по англиски јазик   Овој курс е наменет за оние кои што сакаат да го изучуваат анг..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.200 MKD
Курс по шпански јазик
Курс по шпански јазик   Овој курс е наменет за оние кои што сакаат да го изучуваат шпанс..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.200 MKD
Обука за Деловна Комуникација
Обука за Деловна Комуникација   Оваа обука е наменета за оние кои што сакаат да научат ка..
3.000 MKD
без ДДВ: 3.000 MKD
Курс по Microsoft Excel
Курс по Microsoft Excel   Овој основен курс е наменет за почетници кои сакаат да ги изра..
4.800 MKD
без ДДВ: 4.800 MKD
Курс по италијански јазик
Курс по италијански јазик   Овој курс е наменет за оние кои што сакаат да го изучуваат ит..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.200 MKD
Курс по германски јазик
Курс за германски јазик   Овој курс е наменет за оние кои што сакаат да го изучуваат герм..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.200 MKD
Курс за Adobe Photoshop CC од Basic до Professional
Adobe Photoshop CC од Basic до Professional   Adobe Photoshop е најпопуларната софтве..
11.999 MKD
без ДДВ: 10.169 MKD
Курс за Adobe Premiere Pro CC Professional
Adobe Premiere Pro Professional   Adobe Premiere Pro е најсовремениот софтверски пакет..
9.000 MKD
без ДДВ: 9.000 MKD
Курс за Adobe InDesign CC Professional
Adobe InDesign    Adobe InDesign - водечка софтверска апликација за работа со дигита..
11.999 MKD
без ДДВ: 10.169 MKD
Врз основа на 2 оценки.
Курс за Adobe Illustrator CC Professional
Adobe illustrator course Adobe Illustrator CC   Adobe Illustrator - ..
11.982 MKD
без ДДВ: 10.154 MKD

За нас

Почнувајќи од септември 2017 година, започна со работа првиот бизнис центар за креативност и неформално образование – Creative Hub, кој се наоѓа во строгиот центар на Град Скопје (веднаш до Универзална Сала).

Повеќе..

Контакт

  • +389 71 214 849
  • contact@creativehub.mk

Creative Hub

creativehub.mk © 2019.