Контакт

Локација

Адреса:
creativehub.mk
КРЕАТИВЕ ХУБ ДООЕЛ
БУЛЕВАР ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕД 43б/5
1000 СКОПЈЕ
Телефон:
+389 71 214 849

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За нас

Почнувајќи од септември 2017 година, започна со работа првиот бизнис центар за креативност и неформално образование – Creative Hub, кој се наоѓа во строгиот центар на Град Скопје (веднаш до Универзална Сала).

Повеќе..

Контакт

  • +389 71 214 849
  • contact@creativehub.mk

Creative Hub

creativehub.mk © 2019.